Be motebransjen droppe pels!

Nye avsløringer fra Finland viser at rever utsettes for en sinnsyk avl for å gi mest mulig pels. Be motebransjen droppe pels omgående!

Hold meg oppdatert

Rever utsettes for sinnsyk avl for å gi mest mulig pels

Nye bilder tatt opp av den finske dyrevernorganisasjonen Oikeutta Elaimille viser innavlede rever som er så store at beina ikke kan bære dem. Revene avles større og større for å gi mer pels og dermed mer penger til oppdretteren.

ender opp i Oslos handlegater

Finske pelsdyroppdrettere selger pels til SAGA Furs som igjen selger pels til motemerker som Michael Kors, Gucci, Louis Vuitton og Marc Jacobs. Alle disse har flagskipbutikker på Karl Johan i Oslo. 

Be motebransjen droppe pelsen!

Hold meg oppdatert
Innavlet rev fra finsk pelsfarm, Oikeutta Elaimille.jpg

Revene trenger DIN hjelp!

Motemerkene Michael Kors, Gucci, Louis Vuitton og Marc Jacobs selger fortsatt pels

 

Animas arbeid mot pels

Vi i Anima jobber på internasjonalt nivå for å få slutt på pels. Dette er fordi pels er et internasjonalt problem - norsk pels eksporteres til Kina og Russland, mens pels fra andre land ender opp i norske butikker.

Anima er leder i Fur Free Alliance, som er en internasjonal koalisjon av 40 dyrevernorganisasjoner mot pels. En viktig del av arbeidet er å presse motebransjen til å droppe pels. Vi tar jevnlig kontakt med motehusene og vil nå kontakte dem igjen for å vise dem den nye dokumentasjonen fra Finland.

Heldigvis er svært mange motemerker med på den pelsfrie utviklingen. Over 600 motemerker er nå pelsfrie.

Her finner du den internasjonale listen over alle motemerkene uten pels!