My Title page contents

Si nei til "underholdning" med dyremishandling!

Hold meg oppdatert

Lov at du ikke vil støtte dyreshow eller annen grov "underholdning" med dyr!

Å oppleve ville dyr på nært hold er en drøm for mange. Tilbudene kan friste når man reiser til eksotiske strøk. Dessverre skjuler glansbildet reiseselskapene viser frem ofte en dyster virkelighet. Bak fasaden gjennomgår dyrene store lidelser i fangenskap.

En elefant aksepterer bare å ha folk på ryggen fordi den er blitt kuet med isolasjon og fysisk vold siden den var baby. En tiger ville ikke stått modell til fotografering hvis den ikke var lenket og medisinert. En spekkhogger svømmer opp til 150 km om dagen i det fri. Den blir fysisk og psykisk syk av å leve i et delfinarium.

Dyr i underholdning lever et helt liv i fangenskap under forhold enhver dyrevenn vil finne uakseptable. De er dømt til å leve et uverdig liv innenfor fire betongvegger, i lenker eller i bur, langt borte fra artsfeller og naturlig levested. De tvinges til å jobbe og opptre. De blir ofte utsatt for isolering, sult og fysisk vold for å bli tamme.
 

Hjelp dyrene - lov at du aldri vil støtte dyremishandling på ferie!

Hold meg oppdatert

Si nei til dyremishandling på ferie!

Vil du gjøre mer for dyrene som tvinges til å opptre?

Fortell reisebyrået ditt at de bør ta ansvar og slutte å markedsføre utflukter og arrangementer med ville dyr. Be venner og familie om å avgi løftet og del det på sosiale medier. Din hjelp gjør en stor forskjell for dyrene!